VOOR WIE?

In de werkplaats zijn verschillende werkplekken beschikbaar. Er zijn 5 ateliers, die te huren zijn voor langere tijd en 5 werkbanken, die te huren zijn per dagdeel.

Ondernemers en ZZP’ers

Open Werkplaats Manu Forti wil (startende) ondernemers en ZZP’ers faciliteiten aanbieden waarbij het maken van opdrachten een stuk eenvoudiger gaat en waarbij ook eerder ja gezegd kan worden tegen wat bredere opdrachten.  Doordat men de beschikking heeft over een goede houtbewerkingsmachines kan ook het dienstenpakket van de gebruiker worden vergroot. Voor startende ondernemers en ZZP’ers zijn er zowel ateliers als werkbanken te huur.

Particulieren

Ook particulieren zijn natuurlijk welkom bij Open Werkplaats Manu Forti. Ter verbreding van hun kennis en om hen de mogelijkheid te geven om zelfstandig met de aanwezige machines te kunnen werken is er de mogelijkheid om een werkbank te huren waarbij men gebruik mag maken van de aanwezige houtbewerkingsmachines. Hierdoor is men in staat om bijvoorbeeld een eigen meubelstuk te maken.

Derden

Door het aanwezige machinepark is Open Werkplaats Manu Forti een ideaal steunpunt voor:

Aannemers

Wanneer men wat verder van de eigen werf aan het werken is en toch per direct onderdelen nodig heeft of het moet kunnen bewerken bied Open Werkplaats  Manu Fort daartoe de juiste faciliteiten.

Woningbouwverenigingen


Bij het ontbreken van een eigen werkplaats of juist een overbelaste eigen werkplaats geven wij de mogelijkheid gebruik te maken van ons machinepark.

Onderhoudsdiensten van bedrijven

Met name geschikt voor de onderhoudsdiensten van grotere bedrijven die met het gebruikmaking van de faciliteiten van Open Werkplaats Manu Forti minder afhankelijk zijn van externe partijen.