Workshop freestafel maken

Een freestafel is een zeer handig hulpmiddel voor uw bovenfrees. In deze workshop maakt u onder onze vakkundige begeleiding een eigen exemplaar waar u nog jaren plezier van zult hebben.

Doel van de workshop en voor wie?

Het doel van deze cursis is het maken van een zeer handig en bijna onmisbaar hulpmiddel voor de bovenfrees. Een freestafel vergroot de gebruiksmogelijkheden van uw eigen bovenfrees. Met zo’n tafel kunt u bijna alle freeswerken op een zeer gemakkelijke, goede en veilige manier  uitvoeren. Bij veel freeswerken is deze freestafel een ideaal stuk gereedschap dat het tevens mogelijk maakt om met beide handen het werkstuk te hanteren.

Duur van de workshop:

Deze workshop wordt gegeven in 3 avonden van elk 3 uur. De avonden beginnen om 19:00 uur en eindigen om ca. 21:30/22:00 uur.

Freestafeltje
Een freestafeltje zoals we zullen maken tijdens deze workshop

Omschrijving van de workshop freestafel maken:

In deze workshop gaan we aan de slag om een freestafel te maken welke geschikt is voor uw eigen bovenfrees. Goede geleiding, afzuiging en veiligheid krijgen uiteraard voldoende aandacht. Voor de benodigde materialen zullen wij zorgen en na een 3-tal avonden heeft u een eigen goedwerkende freestafel gebouwd.

Ons Motto: Zelf  maken is leuker!

Kosten:

Kosten van de workshop bedragen: € 235,– incl. materiaal

Deelnemers:

Minimaal 3 deelnemers

Nu inschrijven

Cursusdata:

Bij voldoende belangstelling (minimaal 3 deelnemers) worden in overleg met de deelnemers cursusdata vastgesteld.