Teambuilding

In deze teambuilding workshop kunt u met uw collega’s aan de slag gaan om samen een mooi meubelstuk te maken. U maakt bijvoorbeeld samen een picknicktafel voor bij uw kantoor.

Doel van de workshop en voor wie?

Letterlijk en figuurlijk Teambuilding, gezamenlijk werken aan een mooie tafel, kast of meubelstuk dat niet zal misstaan op kantoor en herinnerd aan een leuke dag samen met collega’s. Ideaal voor bedrijven die collectief of in groepen willen werken aan teambuilding en een dagje inspanning willen samen laten vallen met een dagje ontspanning.

Duur van de workshop:

Deze workshop wordt in principe gegeven op elke 3e zaterdag van de maand. We starten om ca.  09.00 uur en proberen om 16.00 uur af te sluiten. Afwijkende dagen en tijdstippen zijn in onderling overleg mogelijk.

Omschrijving teambuilding:

Op deze dag zult u samen met collega’s aan de slag gaan met het maken van een mooie tafel, picknickbank, of ander meubel. Ontdek de verborgen talenten van u collega’s in een ontspannen en ongedwongen sfeer. Wij dragen zorg voor een goede catering, aan koffie, thee en frisdrank geen gebrek en ’s middag wordt u een lekkere lunch aangeboden.

Ons Motto: Zelf doen is leuker

Kosten:

Kosten van de workshop bedragen: € 95,00 p.p.
Bij een minimale deelname van  6 personen

Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW

Interesse?

De workshop Teambuilding wordt gegeven op elke 3e zaterdag van de maand.

Neem contact met ons op via info@manuforti.nl of bel 06-44277286