Heeft u een bovenfrees gekocht maar weet u niet precies wat u er allemaal mee kunt? In de cursus bovenfrees leert u de vele functies van dit veelzijdige apparaat beter kennen. Verder is er aandacht voor het werken met diverse hulpmiddelen, typen freesjes en gaat u natuurlijk zelf aan de slag met dit mooie gereedschap.

Doel van de cursus en voor wie?

Het leren gebruiken van de vele mogelijkheden van uw bovenfrees om hiermee  nog veelzijdiger te kunnen werken. Deze cursus is geschikt voor iedere liefhebber van houtbewerking en een ieder die op het punt staat er een aan te schaffen of al heeft aangeschaft en die graag meer mogelijkheden wil kennen en benutten van dit mooie stuk gereedschap. Bent u zelf nog niet in bezit van een eigen bovenfrees dan is er de mogelijkheid er een te huren gedurende de cursus. Wij hebben echter een beperkt aantal bovenfrezen dus geeft u met inschrijven aan of u hiervan gebruik wil maken.

Duur van de cursus:

Leer ook werken met de bovenfrees in onze cursus bovenfrees!

Leer ook werken met de bovenfrees in onze cursus!

Deze cursus wordt gegeven in 2 avonden van elk 3 uur. De avonden beginnen om 19:00 uur en eindigen om 22:00 uur.

Omschrijving cursus bovenfrees:

Wat kan ik allemaal met mijn bovenfrees, welke freesjes te gebruiken en tips voor aankoop. Tijdens deze cursus wordt er voldoende tekst en uitleg gegeven over de diverse toepassingsmogelijkheden van uw bovenfrees.  U leert werken met diverse beschikbare hulpmiddelen die er zijn voor de bovenfrees. Met o.a. de geleiderail,  kopieerringen, cirkelgeleider , aanslagen en kantbewerkingen leert u het frezen van de diverse bewerkingen zoals profielen, kanten groeven en patronen. We maken een klein meubelstuk dat u na afloop mee naar huis kunt nemen.

Ons Motto: Zelf doen werkt beter!

Kosten:

Kosten van de cursus bedragen:                                                        €  90,00 incl. materiaal

Deelnemers:

Minimaal 3 deelnemers.

Nu inschrijven

Cursusdata:

Cursus leren werken met de bovenfrees
De cursus wordt gegeven op de volgende 2 avonden:
13-04-202120-04-2021
De cursus wordt gegeven op de volgende 2 avonden:
22-06-202129-06-2021