CURSUSSEN EN WORKSHOPS

In de Open Werkplaats Manu Forti worden tal van cursussen en workshops gegeven. Bij elk van onze cursussen gaan we uit van het principe dat zelf doen en ervaren het beste werkt. U gaat dan ook altijd zelf aan de slag onder onze vakkundige begeleiding. Klik hiernaast voor meer informatie over een cursus uit ons uitgebreide aanbod.

In ons cursusaanbod is ruimte voor zowel de beginnende enthousiasteling als de gevorderde houtbewerker. U kunt onder begeleiding bijvoorbeeld een mooi Rietveld meubelstuk maken. Maar u kunt ook meer leren over professionele houtbewerkingsmachines in onze uitgebreide cursus machinale houtbewerking.

De cursussen en workshops starten op verschillende data en zijn verschillend van tijdsduur.  Kijk voor meer informatie over de inhoud en de kosten bij de betreffende cursus. Zelf een idee voor een project maar er is geen workshop voor? Bel of mail en bespreek de mogelijkheden. Of kom een keer langs en gebruik werkbank en een professioneel machinepark voor je project.

Volg actieve workshops in de werkplaats
Volg interactieve cursussen in de werkplaats

Algemene informatie

Enthousiast geworden over een workshop of cursus? Vul het inschrijfformulier in en wij mailen u zo snel mogelijk terug met een bevestiging.

Wanneer wordt uw cursus of workshop georganiseerd? Kijk voor meer informatie over de inhoud en de kosten bij de betreffende cursus. 

Bij het volgen van alle cursussen en workshops zijn de Algemene Voorwaarden Open Werkplaats Manu Forti en Werkplaats Reglement Open Werkplaats Manu Forti van toepassing.

Zelf cursussen en workshops organiseren?

Buiten ons uitgebreide aanbod bieden wij u de mogelijkheid om zelf een cursus of workshop te organiseren in onze werkplaats.  Hierbij kunt u eventueel ook gebruik maken van het aanwezige machinepark.

Lees meer over zelf cursus of workshop organiseren