Kleine klusjes doe je zelf

De meest voorkomende kleinere klussen in en rond huis zelf doen? Volg deze cursus “kleine klusjes doe je zelf” en ben niet meer afhankelijk van anderen.

Doel van de cursus en voor wie?

Het zelf kunnen doen van de meest voorkomende kleinere klussen in en rond huis, het juiste gereedschap gebruiken en daarmee minder afhankelijk zijn van anderen. En dat met de gedachte: “Ik zou dat toch eigenlijk wel zelf willen en kunnen doen.” Ideaal dus voor mensen die kleine klusjes graag zelf wil opknappen maar nog wel even dat zetje in de rug nodig hebben. Ons motto is: zelf doen werkt beter, in deze cursus ga je dan ook zelf aan de slag!

Duur van de cursus:

De cursus is verdeeld over 3 avonden van ieder 3 uur. de avonden beginnen om 19.00 uur en eindigen om 22.00 uur.

Cursisten tijdens de onze kluscursus

Cursisten tijdens de onze kluscursus

Omschrijving:

Bij het klussen in en rond huis kennen we een groot aantal werkzaamheden en vaardigheden. We hebben een selectie gemaakt van de meest voorkomende klusjes waarmee je straks zelf aan de slag kunt. Het schroeven, boren en bevestigen is de basis van veel klusjes. Dit zullen we dan ook voldoende behandelen. Maar ook welk gereedschap handig is om als basis in huis te hebben. Ook de basiskennis van elektra wordt behandeld en je leert zelf een schakelaar aansluiten of zelf een lamp ophangen. Wij denken dat je het best leert door te ervaren dus is er ruimschoots aandacht voor het zelf doen. Daarnaast is er beperkte ruimte voor individuele vragen van cursisten. Graag deze vragen vermelden bij inschrijving.

 

Ons Motto: Zelf doen werkt beter!

Kosten:

€135,00 incl. materiaalkosten

Nu Inschrijven

Direct inschrijven via het inschrijfformulier.

De cursus wordt gegeven op de volgende reeksen van 3 avonden:

De drie avonden:
15-05-201922-05-201929-05-2019
En de drie avonden:
12-06-201919-06-201926-06-2019